Lopende zaken

 

Sinds eind 2018 ben ik weer actief met modeltekenen. In oktober volgde ik bij Wackers een week lang masterclasses van vijf verschillende docenten. Jim Harris had een opdracht die me zal bijblijven: teken het model in een lijn, zonder te kijken wat je hand doet, dus terwijl je naast je ezel staat en niet erachter. De resultaten staan onderaan deze afbeelding.

In december sloot ik me aan bij de modeltekenaars die elke week bij Arti et Amicitae werken. Hier de eerste resultaten.

(3 januari 2019)

 

 

Deze site is nog in ontwikkeling. Het is de opvolger van mijn site bernard-art.nl. Ik moest een nieuwe maken, omdat Apple besloten heeft het programma iWeb niet langer te ondersteunen. Nog bedankt, Apple!

Ik hoop dat je mijn werk, ook het nieuwste, kunt waarderen en vind het leuk als je commentaar aan me doorgeeft. Je kunt me bereiken op bernardvanlammeren@gmail.com.

(11 augustus 2018)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close